Buffetrestaurant en Partycentrum De Markies van Karabas Schoonoord (Drenthe)

Buffet

In de gezellige buffetzaal staat een luxe buffet opgesteld met een keur aan warme en koude voor-, hoofd- en nagerechten. Diverse heerlijke soorten vlees- en visgerechten worden u gepresenteerd. Daarbij vindt u vele smakelijke bijgerechten. Ook de vegetariër zal zijn keuze goed kunnen maken. U mag zoveel eten en combineren als u wilt.

De gerechten op het buffet zijn divers en regelmatig wisselend. Er zijn altijd twee heerlijke soepen om lekker te starten. Of maakt u liever een keuze uit de vele koude vlees- en visgerechten, rauwkosten of warme hapjes? Het is er allemaal. Ook kunt u bijzondere tapas kiezen. Aan u de keus!

tapas1

Een speciale viskar presenteert u een heerlijk assortiment koude vissoorten. De haring ontbreekt niet maar ook de gerookte zalm is aanwezig. Samen met begeleidende sausjes kunt u uw visgerecht naar eigen inzicht samenstellen.

 

viskar

 

Onze vis is altijd vers en wordt door ons zelf bereid tot de heerlijkste producten. Zo worden diverse soorten vis door ons zelf gerookt volgens uniek recept.

Onze zalm wordt rechtstreeks uit Noorwegen ingevoerd. Deze grote zalm op de foto is een voorbeeld van de prachtige kwaliteit die wij serveren!

   Open keuken

Open keuken bij buffetrestaurant de Markies van KarabasVoor in de buffetzaal ziet u een open keuken. Daar kunt u zien hoe onze kok het vlees en de vis voor u bereidt. Uit de schalen kunt u de diverse vlees- en visgerechten scheppen. Op het bord naast het uitgifteloket staat geschreven wat voor een heerlijkheden worden gepresenteerd. De gerechten zijn vaak specialiteiten van de koks die al vele jaren ervaring hebben in het bereiden van smakelijke gerechten. En heeft u een specifieke wens? Vraag het de kok! 

De warme gerechten staan overzichtelijk in het buffet van de open keuken opgesteld. Op het bord links van het buffet staat vermeld welke gerechten u allemaal aantreft.

 

Uiteraard vindt u verder op het warme buffet in de zaal aardappelgerechten en diverse warme groenten. U heeft alle vrijheid om uw eten bij elkaar te zoeken.

saladebar

 sbar

 

 

 

 

 

 

Als u na al het lekkers nog een gaatje heeft kunt u zich vervoegen bij het nagerechtenbuffet. Hier zit zeker iets bij voor u. Wilt u ijs met verse vruchten? Of liever een bijzondere bavaroise? Het is er voor u.


 


  

Als u echter niet zo van de zoetigheden houdt staat er voor u een uitgebreid assortiment kaasjes. Om van te smullen!

 

 
 


U mag zoveel eten van het buffet als u lust. En u mag combineren wat u wilt. Gewoon lekker!

 

Vanaf 12 jaar:€ 27,50 p.p.
Van 4 tot en met 11 jaar:€ 14,50 p.p.
Kinderen t/m 3 jaar:alleen de drankjes worden in rekening gebracht.

Prijzen zijn exclusief drankjes.