facebook twitter

Telefonisch reserveren0591-382712

Arrangementen

Bij De Markies van Karabas zijn er vele speciale arrangementen mogelijk. Het partycentrum en buffetrestaurant leent zich bij uitstek voor een feest of partij en dus is het mogelijk om met een grote groep te komen eten en gebruik te maken van alle faciliteiten. Er zijn bij ons altijd veel mogelijkheden en u kunt altijd even contact met ons opnemen voor specifieke wensen of een bijzondere gelegenheid. Bekijk onderaan de pagina onze huidige arrangementen.

Speciale arrangementen voor feestdagen bij De Markies van Karabas

Er zijn natuurlijk genoeg redenen te bedenken voor een feestje en voor iedere partij maken wij graag een arrangement op maat. Er zijn echter ook speciale arrangementen voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Om je moeder te verrassen, is er de mogelijkheid om bij Markies de Karabas te genieten van een uitgebreide brunch of een heerlijk buffet. Voor de kerstdagen zorgen wij voor een uitgebreid kerstdiner waarbij u ook onbeperkt kunt genieten van alle heerlijkheden. Tijdens de feestdagen is er ook altijd de mogelijkheid tot een brunch. Ook met Pasen kunt u bij ons terecht voor een heerlijke Paasbrunch.

Een heerlijk buffet of brunch

Om een idee te krijgen van onze heerlijke brunches of buffetten kunt u een kijkje nemen op de desbetreffende pagina’s. Brunches bestaan altijd uit een heerlijk assortiment broodjes en vele soorten zoet en hartig beleg. Ook zijn er verschillende smakelijke hapjes en verrukkelijke soepen. En we hebben natuurlijk ook zalige gekookte en gebakken eitjes. Bij onze buffetten kunt u altijd genieten van diverse soepen, vissoorten, tapas, aardappelgerechten, patat en groenten. Ook is er een saladebar aanwezig. Zowel na de brunch als de lunch kunt u kiezen uit het nagerechten buffet. Bij de brunch zijn koffie, thee, Jus d'orange, melk, karnemelk, chocomelk en Fristi inbegrepen. Bij de buffetten voor het diner zijn drankjes niet inbegrepen. Omdat ons buffet bestaat uit een grote variatie aan heerlijke gerechten, is er altijd heerlijk eten voor iedereen. Voor de meesten is het zelfs lastig om te kiezen uit zoveel lekkers!

Zorg dat u voor speciale gelegenheden ruim op tijd reserveert. Wij zitten namelijk sneller vol dan gemiddeld!
Wilt u een andere dag gebruik maken van een arrangement? Bel ons gerust en vraag naar de mogelijkheden.buffet geopend

 

Ons buffet is weer geopend!
 

Kinderspeelzaal

De speelzaal is weer geopend! Let wel: alleen voor kinderen.

 

Fotos

Foto's

Bekijk de foto's voor een impressie van o.a. onze locatie en buffetzaal.

Lees meer >>

Lees meer

contact

Contact

Neem contact met ons op voor vragen of voor meer informatie. Reserveren kan alleen telefonisch: 0591-382712

Lees meer >>

Lees meer