facebook twitter

Telefonisch reserveren0591-382712

Buffet bij De Markies van Karabas

Bij restaurant De Markies van Karabas kunt u in de gezellige buffetzaal genieten van het luxe opgestelde buffet, waarvan u zo veel mag eten als u op kunt! U kiest zelf welke combinatie u maakt en wat u het allerlekkerst vindt. Zo zijn er altijd heerlijke soepen, een saladebar en patat en snacks voor de kinderen. Er is er volop keuze uit verschillende tapas, vis, vlees en vegetarische gerechten.

 

buffet

 

 

Buffet voor variatie, van tapas tot warm en koud buffet

 

Wij zorgen altijd voor een uitgebreid buffet met veel variatie. De gerechten wisselen continu en er is altijd keuze uit twee heerlijke soepen voor het voorgerecht. In ons uitgebreide buffet vindt u ook heerlijke hoofd- en bijgerechten in verschillende thema’s. Zo kunt u altijd kiezen uit heerlijke Spaanse Tapas. Naast heerlijke hapjes, zowel warm als koud, kunt u bij de speciale viskar een heerlijk assortiment koude vissoorten vinden, zoals haring of gerookte zalm. De vis wordt altijd vers door ons bereid of gerookt. Met de begeleidende sausjes maakt u uw gerechten helemaal compleet. Uiteraard staat er een scala aan vleessoorten. Wilt u varkesvlee, kip of rundvlees? Het staat er allemaal. Ook voor mensen die vegetarisch zijn, is er volop keuze uit zowel het warm- als het koud buffet. Denk hierbij aan salades, heerlijke groenten, aardappelgerechten, patat en diverse hapjes.

 

tapas

 

Een kijkje in de keuken

 

Alle gerechten worden bereid in de open keuken die voor in de buffetzaal te vinden is. U kunt dus met onze ervaren koks meekijken wat er allemaal wordt bereid. Alle smakelijke gerechten worden op het bord gepresenteerd, zodat u precies kunt zien waaruit u kunt kiezen. Ook voor specifieke wensen kunt u altijd even bij de kok terecht.

 

warmged

 

Nagenieten met een heerlijk dessert of kaasje

 

Vergeet niet om ook nog een plekje over te houden voor ons heerlijke nagerechten buffet. Ook hier is ontzettend veel variatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een heleboel smaken ijs die kunnen worden aangevuld met heerlijk vers fruit.
Heeft u liever geen zoetigheid na? Dan kunt u terecht bij onze kaasplank met een uitgebreid assortiment smeuïge kazen. U kunt natuurlijk ook een kopje koffie of fruitige thee bestellen!

 

kaaspl