facebook twitter

Telefonisch reserveren0591-382712

De Markies van Karabas: kindvriendelijk ten top

Bij restaurant De Markies van Karabas staat kindvriendelijkheid voorop. Zowel jong als oud kunnen dus lekker onbezorgd genieten in ons restaurant. Zo hebben wij voor de kinderen een kinderzaal waar de kinderen prima kunnen gamen, naar de kinderbios gaan en kunnen knutselen, terwijl begeleiding aanwezig is. De kinderzaal is een gratis service en bedoeld voor zowel peuters en kleuters als tieners. Op feestdagen worden leuke activiteiten georganiseerd. Het kan zo maar zijn dat restaurant De Markies van Karabas een bezoekje krijgt van de Kerstman, Sinterklaas of zelfs de Paashaas, die heel veel eieren rondom het restaurant heeft verstopt. Net als voor de ouders, die onbezorgd kunnen genieten van het buffet en het gezelschap, is een bezoek De Markies van Karabas ook voor de kinderen een onvergetelijke ervaring!

Knutselen, kleuren en spelletjes in de kinderzaal

Terwijl de ouders nog lekker natafelen en kletsen, kunnen de kinderen zich bezighouden met dingen die zij juist leuk vinden. Speciaal voor de peuters, kleuters en tieners is de kinderzaal ingericht met speeltoestellen, divers speelgoed en een knutseltafel. Ook kan er worden gesjoeld en poolbiljart worden gespeeld. Op de zaterdagen en zondagen is er zelfs begeleiding aanwezig, zodat u rustig kunt eten terwijl uw kinderen worden vermaakt. Deze dienst is helemaal gratis!

Bioscoop en gamezaal

Voor de fans van kinderfilms is er een heuse kinderbioscoop ingericht waar leuke recente kinderfilms worden afgespeeld op een groot scherm met een indrukwekkend geluid. Voor de kinderen die van actie houden, is er een gamezaal voor kinderen vanaf 7 jaar met playstations en gamecubes. In de racesimulator kan worden gestreden op het circuit door racewedstrijden te houden tegen elkaar!

Of de kinderen nu het liefst kleuren, knutselen, gamen of een film kijken, bij restaurant De Markies van Karabas kunnen ze altijd heerlijk spelen.