facebook twitter

Telefonisch reserveren0591-382712

Corona

We leven in een periode waarin er door het coronavirus veel van ons gevraagd wordt. We moeten ons houden aan regels om verspreiding van het virus te voorkomen. Dat levert veel niet zo'n leuke maatregelen en aanpassingen op.

 

Ondanks de beperkingen hierdoor, zorgen wij voor een gezellig verblijf. Veiligheid en hygiëne, met behoud van een fijn verblijf, staan bij ons voorop. Daarom hebben we een aantal voorzieningen en maatregelen getroffen:

 

- Reserveren is verplicht.

- Er mogen maximaal 30 gasten binnen verblijven.

- Wij vragen gasten zich te registreren via een checklist. De gegevens houden we twee weken in bezit. De gegevens worden alleen gebruikt bij een eventueel contactonderzoek mocht dit onverhoopt noodzakelijk zijn.

- Vanaf 13 jaar moet een mondkapje gedragen worden. Wanneer u van tafel gaat moet u uw mondkapje dragen. Alleen aan tafel mag het mondkapje af.

- Er is een looproute uitgezet waaraan u zich moet houden. Zo voorkomen we dat gasten die het buffet binnenkomende en gasten die er weer uitgaan elkaar binnen 1,5 meter moeten passeren.

- In het buffet moeten gasten 1,5 meter afstand houden van elkaar.

- Op vele punten staat handdesinfectie.

- Alleen gezinnen (gezamenlijke huishoudens) mogen aan dezelfde tafel zitten. Indien gasten niet onder hetzelfde huishouden vallen geldt een maximaal van 4 volwassenen aan dezelfde tafel. Hierin moeten de volwassene 1,5 meter afstand van elkaar houden.

- Kinderen mogen spelen in de kinderspeelzaal, maar zonder ouders. Deze hebben geen toegang tot de speelzaal.

- Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen naar het toilet.

 

Gezelligheid binnen de corona maatregelen

 

Betekent dit dat we het niet meer gezellig kunnen maken? Absoluut niet!

 

Ook al kunt u met uw gezelschap niet allemaal aan dezelfde tafel zitten zorgen wij dat de tafels zo geplaatst worden dat u prima met elkaar kan praten. U zult het gevoel hebben gezellig bij elkaar te zitten.

Indien we ons allemaal aan de regels houden en daarin geduldig zijn naar elkaar toe zal het verblijf bij ons gegarandeerd gezellig en gemoedelijk verlopen. Samen lukt het ons!