facebook twitter

Telefonisch reserveren0591-382712

Over ons

Buffetrestaurant en Partycentrum De Markies van Karabas in Schoonoord (Drenthe) is de ideale plek om even heerlijk te genieten van een lekkere maaltijd.
Of u nu een tussenstop maakt in de bosrijke omgeving of met een groot gezelschap komt, wij hebben altijd een geschikt arrangement! Voor elk feest en iedere partij hebben wij een luxe buffet met lekker eten. Een jubileum, een bruiloft of een bedrijfsfeest, bij ons geniet u van een goede sfeer en gezelligheid én goed eten. Ook aan de kinderen is gedacht met een geweldige kinderzaal waar zij zich uren kunnen vermaken!

 

De nadruk in het restaurant en partycentrum ligt op gezelligheid en sfeer. Zowel volwassenen als kinderen moeten ongedwongen kunnen genieten van een avond in het restaurant en partycentrum en dus staan kindvriendelijkheid, gezelligheid en een goede sfeer hoog in het vaandel.
Door de mooie bosrijke omgeving en het gezellige buitenterras is het met mooi weer goed vertoeven bij De Markies van Karabas. Een omgeving bij uitstek geschikt voor een mooie trouwerij of feest!