facebook twitter

Telefonisch reserveren0591-382712

Routebeschrijving

Gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van Schoonoord (Drenthe) vindt u Partycentrum en Restaurant De Markies van Karabas aan de Slenerweg 83a op de doorgaande weg tussen Noord-Sleen en Schoonoord. Vanuit de wijde omgeving van Groningen, Friesland, Emmen en Hoogeveen weten gasten het restaurant te vinden. Ook komen veel van onze gasten natuurlijk uit de omliggende dorpen Sleen, Erm en Klijndijk.

Wij zijn goed bereikbaar met de auto, maar ook met de fiets is De Markies van Karabas een zeer geschikte tussenstop om even uit te rusten. Wij geven u graag een routebeschrijving, zodat u ons restaurant gemakkelijk kunt vinden. Of u nu uit Groningen of Friesland komt, wij zijn altijd goed bereikbaar. Zowel vanuit de richting van Hoogeveen, Emmen, Heerenveen, Assen, Coevorden en Stadskanaal.
Schoonoord (Drenthe) ligt in de buurt van Sleen, Erm en Klijndijk. Met onderstaande routebeschrijving kunt u ons restaurant eenvoudig vinden.

Wilt u in ons gezellige restaurant genieten van een brunch of uitgebreid luxe buffet? Reserveer dan via 0591-382712. Bij vragen over onze bereikbaarheid of de routebeschrijving kunt u ons ook altijd via dit telefoonnummer bereiken.