facebook twitter

Telefonisch reserveren0591-382712

Per direct zijn wij op zoek naar een:

 

Medewerkster in de bediening.

 

Hiervoor moet je het leuk vinden om met mensen om te gaan, goed overzicht kunnen houden en stressbestendig zijn.

In de bediening ben je aanspreekpunt van de gasten. Je neemt hun bestellingen op en brengt deze aan tafel. Alle lege glazen en borden ruim je snel op en je maakt het de mensen naar de zin. Gasten moeten het gevoel hebben  welkom te zijn en zich op hun gemak voelen. Daarin ben jij de spil.

Je bedient de gasten en helpt verder bij alle voorkomende werkzaamheden. Als de gasten zijn vertrokken dan zorg je dat de tafels worden opgeruimd en dat de volgende gasten weer kunnen aanschuiven.

Hoofddoel is het de gasten naar de zin te maken zodat ze tevreden de deur uit lopen en de volgende keer weer graag terugkomen.

Het betreft een functie voor hoofdzakelijk de zaterdagen, zondagen en feestdagen. Onze voorkeur gaat uit naar dames vanaf 16 jaar.

 

Medewerker in de afwas

 

Je moet hard willen werken en van aanpakken weten. Het is warm bij de afwasmachine, daar moet je tegen kunnen. Daarbij is het belangrijk dat je oog hebt voor schoonheid en dat je op details let.

De afwas is misschien wel de meest ondergewaarde functie in een bedrijf. Dat is onterecht want de afwas is heel belangrijk. Koks maken er een zooitje van met alle bereiding van het eten. Gasten maken bergen servies en bestek smerig en aan het eind van de dag moet alles weer opgeruimd zijn.

Het allerbelangrijkste is wel dat alles superschoon is zodat niemand ziek wordt en de keuringsdienst nooit iets verkeerds vindt.

Kortom: een baan die we heel belangrijk vinden en waar je hard moet werken.

Voor deze baan moet je ouder zijn dan 16 jaar.

Het betreft een functie voor hoofdzakelijk de zaterdagen, zondagen en feestdagen.

 

Medewerkster in de kinderspeelzaal

 

Je vindt het leuk om met kinderen om te gaan, je kunt leuke knutselwerkjes bedenken maar vindt het niet erg om ook eens streng op te treden. Ook moet je overzicht hebben en oog voor netheid.

In de speelzaal begeleid je de kinderen in hun activiteiten. Je houdt een oogje in het zeil zodat ouders rustig kunnen eten. Ook bedenk je activiteiten zoals knutselwerkjes. Daarbij houd je een oogje in het zeil op de rest.

Omgang met kinderen moet je leuk vinden maar je moet niet bang zijn op te treden. Meestal is het leuk om met de kinderen om ta gaan maar als het echt heel druk is moet je ook wel eens politieagentje spelen.

Verder zorg je er voor dat de kasten met materialen keurig op orde zijn en dat de voorraad op peil is.

Als alle kinderen weer zijn vertrokken ruim je de zaal op en sluit je af. Als je hiermee klaar bent ga je de rest van je collega’s helpen opruimen.

Voor deze functie moet je 18 jaar of ouder zijn en niet te bang voor drukte en hectiek zijn. De werktijden zijn op vrijdag- en zaterdagen vanaf ongeveer 16 uur.

 

Wij vinden het ook leuk om "wat oudere" collega's in ons team te hebben. Dus ook als u wat ouder bent en nog graag aan de slag wilt: welkom!

 

Heb je belangstelling voor een van deze vacatures? Bel gerust voor inlichtingen naar 0591- 38 27 12 en vraag naar mevrouw Annita Karst. Een schriftelijke sollicitatie kun je zenden naar info@demarkiesvankarabas.nl t.a.v. Olav Benjamins.